Vi utvider!

 

 

Lokale fasadeVi utvider snart, kanskje, dersom alt går etter planen!

Retusj er en nyoppstartet gründerbedrift som nå har holdt åpent i kun seks måneder. Det er derfor morsomt å se hvor mange fornøyde kunder vi har hatt allerede og de gode resultatene vi leverer. Vi har hittil startet behandling av over 100 tatoveringer og flere og flere kunder tar forbindelse med oss og ønsker å bleke en tatovering for å ta en cover-up eller fjerne den helt. Det ser faktisk ut som om vi allerede i juli eller august kommer på plussiden tallmessig også.

Vi planlegger å utvide virksomheten vår med nye studioer, først i andre byer i Norge, så videre ut i Skandinavia før vi tilslutt erobrer Europa og resten av verden. Vi er på utkikk etter potensielle investorer, ekstern styreleder, autorisert helsepersonell med utdanning innen laser, utstyrsleverandører, samarbeidspartnere, nye lokaler og selvfølgelig nye potensielle kunder. Vår plan er ambisiøs, og vi vet ikke helt hvor lang tid det vil ta før vi faktisk starter med utvidelsen, men vi har startet planleggingen. Vi ber derfor interesserte, som ønsker å ta del i en fremadstormende og fremtidsrettet bedrift som kommer til å bli stor, om å ta forbindelse med oss.

Vår forretningsfilosofi er enkel:

Vi bleker og fjerner tatoveringer skånsomt og effektivt med den best dokumenterte teknologien på markedet til en fornuftig pris. Vi skiller oss fra andre laserklinikker ved at vi ikke er «anti tattoo», vi er kun anti uønskede tatoveringer. Vi fokuserer hovedsaklig på bleking av tatoveringer slik at det blir lettere for en dyktig tatovør å lage en god cover-up. Vi søker dialog og samarbeid med tatoveringsstudioer for å gi kunden størst mulig sannsynlighet for å oppnå et resultat kunden vil være fornøyd med resten av livet. Vi fjerner også tatoveringer helt dersom kunden heller vil det. Alle våre behandlere er autorisert helsepersonell med spesialutdanning innen laserfjerning av tatoveringer, vi har ansvarlig lege, og samarbeid og dialog med hudlege. Vi følger alle anbefalte retningslinjer som gjelder for fjerning av tatoveringer med laser og alle våre behandlinger og prosedyrer er medisinsk forsvarlige, men likevel ønsker vi ikke å være en kjedelig klinikk. Vi ønsker ikke at våre kunder får følelsen av å være pasient på et trist legekontor, men heller at de har kommet til et kreativt studio med fokus på kunst. Vi kommer på sikt til å utvide vårt behandlingstilbud til også å inkludere blant annet fjerning av pigmentflekker og kviser.

Markedet:

Markedet er i utrolig stor vekst. De siste fem til ti årene har populariteten til tatoveringer vokst eksponentielt og det har dukket opp tatoveringsstudioer som paddehatter rundt om i norske byer. Det utføres mange hundre, kanskje flere tusen tatoveringer daglig i Norge og en god del av de som tar tatovering vil angre. Trender og folk forandrer seg slik at motiv som en gang føltes helt riktig kanskje ikke passer like bra etter noen år. Mange er også misfornøyd med kvaliteten på tatoveringer de har tatt i syden eller hos en amatørmessig hjemmetatovør. Tall fra utlandet tyder på at laserfjerning av tatoveringer kommer til å bli det nye store innen kosmetisk behandling og hudpleie og vi satser på å ta en stor del av dette markedet ved å spesialisere oss på fjerning av tatoveringer.

Historien til Retusj:

Selv om Retusj kun har holdt åpent i seks måneder nå betyr ikke det at vi nettopp har startet. Faktisk begynte planleggingen og undersøkelsene rundt muligheten for å åpne Retusj allerede for over fem år siden. Gründerne av Retusj har selv tatoveringer vi er misfornøyde med og vi har selv prøvd stort sett alle forskjellige lasere som er på markedet både i Norge og utlandet. Vi har også fulgt med på all forskning som har foregått rundt fjerning av tatoveringer og vi har lest alt som har blitt publisert om emnet. Vi har med andre ord veldig god forståelse for selve faget og de aller største utfordringene da vi skulle starte var alt det andre rundt. Det er utrolig mye som skal planlegges når man starter en bedrift fra starten av, det er ikke bare å kunne selve faget og kjøpe en laser og sette igang. Ting som forretningsplaner med budsjettering, hente penger fra investorer, skaffe og innrede lokaler, alle lovåplagte skjema og innberetninger, styremøter og generalforsamlinger, regnskap og regnskapssystem, markedsføring osv osv er det som har tatt mest tid før, under og etter oppstart. Vi føler at vi har taklet alt dette rundt på en god måte og vi er glade for at vi på forhånd satte sammen et team med bred kunnskap og kompetanse innen medisin og helse, økonomi og administrasjon og organisasjonssteori og ledelse. I tillegg har vi fått god hjelp av blant annet Mercursenteret i Trondheim som har gitt oss gratis lokale og mye annen hjelp etter at vi vant deres gründerkonkurranse Mercurgründeren.no og Connect Norge som satte opp et Springbrett der vi fikk presentere vår forretningsplan for en grüppe eksperter på det å bygge opp en bedrift.

Veien videre:

Vi har det ikke travelt og vi kommer til å satse hovedsaklig på organisk vekst og vi kommer til å foreløpig satse alt på å bygge opp et solid fundament rundt Retusj i Trondheim, men det betyr ikke at vi ikke ønsker å se fremover og starte planleggingen for videre utvidelse. Den dagen vi tar avgjørelsen på å utvide skal vi ha planene klare slik at vi kan handle raskt og derfor ønsker vi å komme i forbindelse med personer som kan tenke seg å være med på veien videre.

Høres dette interessant ut? Har du spørsmål, tips eller råd? Ta forbindelse med oss på: post@re-tusj.no

Les mer om oss på www.re-tusj.no

Vi setter stor pris på om du hjelper oss med å dele det glade budskap med så mange som mulig, så vi sier tusen hjertelig takk dersom du kan like siden vår på Facebook og like og dele dette innlegget.

Har du en tatovering du er misfornøyd med eller kjenner noen som har det, bestill gratis konsultasjon på: post@re-tusj.no

 

Med vennlig hilsen

Team Retusj

 

Comments are closed