Under behandlingen

Her finner du informasjon om hva som skjer under selve behandlingen, hvordan den oppleves og hva slags utstyr vi bruker.

 

  • Behandlingen utføres av autorisert helsepersonell som har spesiell utdannelse på bruk av laser i samarbeid med leverandøren og hudlege. Vi bruker den mest effektive og best dokumenterte lasermaskinen på markedet, Lutronic Spectra Q-Switched Nd: Yag. Laseren skyter en kort laserpuls mot blekkmolekylet slik at det fragmenteres i mindre biter og fraktes ut av kroppen gjennom imunforsvaret.

 

  • En typisk behandling tar 10-30 min. Folk har forskjellig oppfatning av smertene ved laserbehandling. De fleste vil oppleve behandlingen som noe mer smertefullt enn da de tok tatoveringen, andre ikke. Det føles omtrent som om en strikk blir skutt mot huden. Behandligen tar betraktelig kortere tid enn å ta tatovering, og de fleste vil derfor føle det som mindre smertefullt totalt enn ved å ta en tatovering. Før og under behandlingen vil vi nedkjøle det hudområdet som blir behandlet. Dette for å lette smertene og lindre betennelsesreaksjoner som måtte oppstå pga. varmeutvikling. vi benytter oss av en kjølemaskin som ble utviklet for dette formålet – Zimmer Cooler.

 

TILBAKE TIL HELE PROSESSEN

Comments are closed