Retusj – for deg som forandrer deg

- 5 SPØRSMÅL du fortjener svar på før du gjør noe med tatoveringen din

Moten forandrer seg. Din familie, venner og omgivelser forandrer seg. Og du forandrer deg. Men tatoveringen din rikker seg ikke av flekken. Hva gjør du?

Vi i Retusj er overbevist om at stadig flere vil ønske å gjøre noe med sine tatoveringer. Vi mennesker er nemlig som kameleonen. Vi endrer oss stadig – fordi livet går i faser. Tatoveringen du tok da du var 19 år, forteller om den du ville være da. Men nå er du i en helt annen fase i livet, og ønsker å fremstå i ny drakt og nye farger.

Vi i Retusj hjelper deg å finne akkurat den du vil være nå. Vi gir deg nemlig muligheten til å bli komfortabel med deg selv igjen. Og du trenger ikke bare å vite at muligheten finnes. Du trenger også en forsikring om at prosessen er skånsom – og at resultatet blir vellykket.

Så kanskje du fortsatt ruger på noen av følgende 5 SPØRSMÅL:

 1. HVEM passer behandlingen for hos Retusj?
 2. HVA kan jeg få behandling for hos Retusj?
 3. HVORFOR skal jeg velge Retusj?
 4. HVORDAN vil Retusj sørge for trygg behandling?
 5. HVOR MYE vil behandlingen hos Retusj koste?

For å gi deg tilfredsstillende svar har vi snakket med to personer som best kan bevitne kvaliteten i vårt produkt – behandleren og kunden. Vi har fått være med Kristin Varem (24) på sin første konsultasjon og prøvebehandling hos fysioterapeut Daniel Fuglem hos Retusj. Du skal få lov å være flue på veggen og høre noen av spørsmålene som ble stilt – og svarene som ble gitt.

 

Under konsultasjonen med fysioterapeut Daniel Fuglem hos Retusj får Kristin Varem svar på sine spørsmål om bleking av tatoveringen.
Under konsultasjonen med fysioterapeut Daniel Fuglem hos Retusj får Kristin Varem svar på sine spørsmål om bleking av tatoveringen.

 

Får svar på sine spørsmål

Da Kristin kommer inn i lokalene til Retusj, blir hun møtt på fornavn av Daniel. Han tar henne vel imot, og ber Kristin bli med inn på behandlingsrommet. Fysioterapeuten går så raskt i gang med konsultasjonen, og er først nysgjerrig på hvor Kristin har hørt om Retusj. Facebook, svarer hun.

- Så hva ønsker du å gjøre? spør Daniel.

- Jeg ønsker å bleke skriften og rosen, sier Kristin og viser fram ordene i svart og rosen på underarmen.

- Er svart vanskelig å fjerne? spør hun raskt, og fysioterapeuten svarer at svart er lettere å fjerne enn farger.

– Underarmen tar noe lenger tid, presiserer Daniel.Det er fordi underarmen er lenger unna hjertet enn overarmen. Men din lyse hudfarge gjør det lettere å behandle, legger han til.

- Du er kanskje interessert i hvor mye det koster? spør så Daniel.

- Nei, jeg er mer interessert i å vite om allergiske reaksjoner, sier Kristin, og Daniel følger så opp med noen kontrollspørsmål.

- Fikk du noen reaksjon da du tok tatoveringen? spør han blant annet.

- Nei, ikke noe mer enn normal reaksjon, svarer hun.

 

Samtalen tar ti minutter. Til slutt spør Daniel om Kristin ønsker å tenke gjennom det de har pratet om, og komme tilbake senere.

- Nei, jeg ønsker å komme i gang nå, sier Kristin, som tydeligvis har fått svar på spørsmålene hun lurte på, og er klar for prøvebehandling hos Retusj.

Spørsmålene du fortsatt har?

Vi stilte også Daniel og Kristin våre 5 SPØRSMÅL. Vi håper svarene også kan hjelpe deg:

 

Fysioterapeut og laserbehandler Daniel Fuglem hos Retusj.
Fysioterapeut og laserbehandler Daniel Fuglem hos Retusj.

 

 • FYSIOTERAPEUT OG LASERBEHANDLER DANIEL FUGLEM:
 1. HVEM passer behandlingen for?

Behandlingen passer for alle som har en tatovering de ikke er fornøyd med eller ønsker å få fjernet. Behandlingen gjør ingen skade på huden, og passer for alle uansett alder.

 1. HVA kan jeg få behandling for hos Retusj?

Jeg laserbehandler med henblikk på å fjerne eller bleke tatoveringer. Enda spesialiserer vi oss på tatoveringer, men på sikt vurderer også Retusj å behandle arr, pigmentflekker og rynker.

 1. HVORFOR skal jeg velge Retusj?

Vi har topp moderne utstyr, og vårt team består kun av kvalifiserte helsefagarbeidere som har den nødvendige kompetansen til å behandle med laser. For tiden behandler jeg egne tatoveringer her hos Retusj, og jeg ville aldri ha gjort det om jeg ikke hadde stolt på kvaliteten. I Oslo har markedet for behandling av tatoveringer skutt i været. Derfor ønsker vi å etablere oss tidlig her i Trondheim fordi vi vet at pågangen vil komme hit også.

 1. HVORDAN vil Retusj sørge for trygg behandling?

Først har vi en konsultasjon. Vi har et spørreskjema hvor kunden skal svare på sin helsetilstand. Der får vi vite om han eller hun for eksempel har en betennelse eller medisin som svekker immunforsvaret. Vi besvarer spørsmål som pris, varigheten på behandlingen og om vi tror det blir et bra resultat. Vi forteller også om prosedyrene. Vi lar det gå seks til åtte uker mellom hver behandling for at huden skal heles. Kunden har så mulighet til å dra hjem og tenke på hva han eller hun vil. Om så kunden ønsker det, går vi så videre med en prøvebehandling på et lite område av huden for å se hvordan den reagerer på behandlingen.

 1. HVOR MYE koster behandlingen?

Konsultasjonen er gratis. En prøvebehandling koster 650 kroner. En liten tatovering koster 1100 kroner per behandling, en medium koster 2200 kroner og en stor koster 3300 kroner per behandling. Så vil antall behandlinger avhenge av hvor på kroppen tatoveringen sitter. Jo nærmere hjertet jo lettere er det å fjerne tatoveringen. Hudtype, individuelt immunforsvar, blekktype, blekkfarge og hvor dypt tatoveringen sitter er også med på å bestemme hvor mange behandlinger som kreves. For å bleke en tatovering trenger du ca 3-6 behandlinger og for å fjerne en tatovering helt ca 6-12 behandlinger.

 

Kristin Varem er på konsultasjon og prøvebehandling hos Retusj.
Kristin Varem er på konsultasjon og prøvebehandling hos Retusj.

 

 • KUNDE KRISTIN VAREM:
 1. HVEM er du?

Jeg er 24 år og fra Namsos. Jeg har bodd i Trondheim siden februar og jobber som instruktør hos Fresh Fitness. I tillegg studerer jeg personlig trening på deltid.

 1. HVA ønsker du å få behandling for?

Jeg ønsker å bleke tatoveringer på underarmen, i første omgang en skrifttatovering og muligens også en rose. Stilen forandrer seg, og jeg står ikke inne for ordene som står her lenger. Derfor har jeg lyst til å gjøre noe med det.

 1. HVORFOR velger du Retusj?

Jeg har tenkt på å gjøre noe med tatoveringene lenge. Jeg kjenner til andre steder, men jeg kom hit fordi Retusj virker å drive profesjonelt.

 1. HVORDAN har du blitt mottatt?

Jeg har fått en super mottakelse. Jeg har ikke noe imot å komme hit for behandling flere ganger.

 1. HVOR MYE vil behandlingen hos Retusj koste?

Det koster mer enn å ta tatovering. Men det koster mer ikke å være fornøyd.

 

 

Etter prøvebehandlingen får Kristin med seg forskrifter for behandlingen hos Retusj og gode tips fra Daniel.
Etter prøvebehandlingen får Kristin med seg forskrifter for behandlingen hos Retusj og gode tips fra Daniel.

 

Da Kristin kom til Retusj, fikk hun svar på de spørsmålene hun lurte på. Hva med deg? Har du fått noen nye svar? Har du fortsatt noen spørsmål? Det koster ingenting å ta en konsultasjon hos Retusj. Der får du svar på alle tenkelige spørsmål du selv måtte ha.

Vi i Retusj hjelper deg gjerne til å bli komfortabel med deg selv igjen. Og vi vet at du vil gå ut fra oss – med et stort smil om munnen.

Comments are closed