.

Du er absolutt ikke alene om å være misfornøyd med en tatovering. Det er faktisk veldig vanlig, og det kan være mange grunner til det. Kanskje er tatoveringen teknisk dårlig utført, eller kanskje er motivet noe som ikke representerer deg lenger. Det viktigste er at DU har bestemt deg for å gjøre noe aktivt for å bli mer fornøyd.

 På denne siden finner du all informasjon du trenger for å vurdere en behandling hos oss. Har du det travelt kan du gå rett i dybden på vår Q&A.

GÅ DIREKTE TIL Q&A

.

THE BREAK-UP

Å slå opp med en uønsket tatovering er en stor og viktig avgjørelse.

De fleste av oss på Retusj har hatt eller har tatoveringer vi selv er misfornøyde med. Med andre ord; vi vet hvordan det føles.

Vi er ikke en tradisjonell og kjedelig anti-tattoo laserklinikk. Vi er et kreativt laserstudio som hjelper deg på veien, enten du vil ta en cover-up eller fjerne tatoveringen helt.

TA KONTAKT MED OSS

GRATIS KONSULTASJON

Når du har bestemt deg for å gjøre noe med tatoveringen din kan du bestille en gratis konsultasjon. Tilgjengelig er viktig for oss og du kan når som helst komme innom våre lokaler på ELA klinikken i Trondheim, for en uforpliktende prat om laserbehandling av tatoveringer.

LES MER OM GRATIS KONSULTASJON

BLEKE TATOVERING OG COVER-UP

Mange som går til tatovør for å ta en cover-up får høre at tatoveringen er for stor, for mørk, eller at utgangspunktet er for vanskelig å gjøre noe med. Ved å bleke din gamle tatovering med laser først vil det være enklere for en tattooartist å lage en tatovering du blir fornøyd med.

 

LES MER OM BLEKING OG COVER-UPS

FJERNE TATOVERING

Vi kan hjelpe deg med å fjerne en tatovering du vil bli kvitt. Komplett fjerning tar naturligvis lengre tid enn å bare bleke. Det er mange faktorer som avgjør resultatet av behandlingen og vi kan aldri garantere  at tatoveringen blir 100% helt borte.

LES MER OM FJERNING AV TATOVERINGER

FORBEREDELSER 

Som alle andre medisinske prosedyrer får man best resultat med skikkelige forberedelser. Følg disse tipsene for optimal behandling av din tatovering.

DETTE BØR DU GJØRE

UNDER BEHANDLING

Behandlingen utføres av autorisert helsepersonell som har spesiell utdannelse på bruk av laser i samarbeid med leverandøren og hudlege. Vi bruker den mest effektive og best dokumenterte lasermaskinen på markedet.

LES MER OM BEHANDLINGEN

ETTER 

BEHANDLING

Hva skjer etter behandling og hva bør man ta hensyn til? Les mer om hva som skjer med tatoveringen din og hva du kan forvente gjennom helingsprosessen.

LES MER OM HELINGSPROSESSEN

retusjlogobottom

Kontakt oss

ELA/Retusj

Olav Tryggvasons gate 49

7011 Trondheim


tlf: 45 79 07 04

post@re-tusj.no