Gratis lokale!

Vil du låne et lokale, helt gratis?

Retusj er de heldige vinnerne av gründerkonkurransen Mercurgrunderen.no og vant et stort og fint lokale på Mercursenteret gratis i ett år. Lokalet er foreløpig litt for stort for oss og vi har ikke klart å utnytte hele lokalet. Derfor vil vi invitere den riktige til å dele lokalet med oss helt gratis.

Lokalet består av en stor resepsjon med resepsjonsdisk, lounge-/galleri-/butikk-del, kjøkkenkrok, to behandlingsrom, kontor og lager. Vi bruker foreløpig kun det ene behandlingsrommet og ønsker derfor å låne ut kontor og/eller behandlingsrom til den riktige. Den rette samboer for oss vil være noen som driver med ett eller annet som for eksempel, men ikke begrenset til, noe innen hudpleie/helse/velvære/livsstil/kunst/design osv…det er mange forskjellige som kan passe inn her. Send oss en e-post for mer informasjon på: post@re-tusj.no

Gratis lokale lounge:galleriLounge-/galleri-/butikk-delen er nyoppusset og tiltalende, med god plass til både varer og kunst på veggene.

Gratis lokale ekstra behandlingsromEkstra behandlingsrom som du kan få låne helt gratis. Behandlingsstol fra Tatsoul og berøringsfri håndvask følger med, men kan selvfølgelig flyttes dersom du ikke har behov for det.

Gratis lokale ekstra kontorKontor du kan få låne helt gratis med god plass til både møtebord og kontorpult.

Gratis lokale behandlingsromDette er vårt behandlingsrom der vi bleker og fjerner tatoveringer med laser.

Gratis lokale MercursenteretLokalet ligger veldig sentralt på Mercursenteret øverst i Nordre i Trondheim sentrum, men likevel litt skjermet fra byens støy da vi ligger i tredje etasje mellom H&M og Boardshop.
Gratis lokale fasadeGratis lokale fasade nærbildeGratis lokale resepsjon

Comments are closed