Gratis konsultasjon

Alle som ønsker behandling hos oss starter med en gratis konsultasjon. Les mer om hva denne innebærer og hva du kan forvente.

Når du har bestemt deg for å gjøre noe med tatoveringen din kan du bestille en gratis konsultasjon. På konsultasjonstimen vil du møte en hyggelig autorisert helsearbeider med spesialutdanning i laserbehandling som gjør en grundig vurdering av din tatovering. Behandleren vil undersøke tatoveringen din etter den internasjonalt anerkjente Kirby Desai Scale. Denne gir deg informasjon om forventet resultat og pris. Behandleren vil stille deg noen spørsmål om sykdommer, allergier, generell helsetilstand, om du bruker noen medisiner og lignende. Det vil også bli tatt et bilde av tatoveringen din for senere sammenligning.

TILBAKE TIL HELE PROSESSEN

 

Vi vil også informere deg om risikoen ved laserbehandling og du vil måtte underskrive en samtykkeerklæring om at du gjør behandlingen på eget ansvar. I noen tilfeller vil vi være nødt til å si nei til å behandle deg dersom vi tror at behandlingen kan være farlig for deg. Når alt er undersøkt og klart vil du få tilbud om å gjøre en prøvebehandling av et lite område av tatoveringen din. Vi gjør dette for å forsikre oss om at du ikke reagerer negativt på behandlingen, før vi behandler et større område. Når dette er gjort setter vi opp time til din første behandling.

Comments are closed